|
Ravanelli
|
 |
« : Veljača 03, 2010, 20:29:19 » |
|
Freestyle Radio Show od danas uživo iz Terminala! Back in the day blok Beastie Boys, novi Sadaat X, preslušavanje mixtape-a Balkan Zoo i sve ostalo vam je jasno.. 87,6 ili radiotrsat.hr/stream. Čujemo se! Masnoća curi iz vaših zvučnika.... :-D
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Wheel Smith
|
 |
« Odgovor #1 : Veljača 04, 2010, 00:32:32 » |
|
koja je fora s tim terminalom ?
lajv ide program?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
pis_
|
 |
« Odgovor #2 : Veljača 04, 2010, 00:50:23 » |
|
malo mi je jadna ta spika sa terminalom... pretpostavljam da je vama bolje jer ste uboli i neku kintu il stagod al mi ne pase nikako
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
vise ne dajem jeb, nikome nisam frend i svatko ko oce moze odma pocet disat me
|
|
|
|
Wheel Smith
|
 |
« Odgovor #3 : Veljača 04, 2010, 00:52:49 » |
|
pa garant su uboli kintu , makar onaj terminal koliko god bio vip , podsjeća me na muzej voštanih figura, i da drago mi je da se barem danas culo tog tvrdo masnog repa unutra, šteta onog jebenog ozvučenja što ga troše na loš rnb svakodnevno
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ravanelli
|
 |
« Odgovor #4 : Veljača 10, 2010, 19:54:07 » |
|
Pa znaš da mi radimo za kintu, mi smo prodane duše, koje furaju samo keš, kolica, šmekerica.... Ljudi budite ozbiljni, tamo je studio od radija i to je cijela poanta.... Program ide kako ide, samo što sad do ponoć možete proć i popit cugu.... Zika još ne ide u klubu, jer nisu riješili neakve risivere, ša ja znam, ali će ić..... Puse....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Wheel Smith
|
 |
« Odgovor #5 : Veljača 10, 2010, 20:04:07 » |
|
navratit cu jednu srijedu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Komi
|
 |
« Odgovor #6 : Veljača 10, 2010, 20:52:13 » |
|
kul mi je to sta je live iz birca bio to terminal ili neka rupa od kafica
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Life's not a bitch, life is a beautiful woman. Your only call her a bitch because she won't let you get that pussy"
|
|
|
|
Ravanelli
|
 |
« Odgovor #7 : Veljača 10, 2010, 21:07:18 » |
|
Kao što rekoh trenutno se ne emitira u klubu, ali će uskoro i to je ok..... Skupa cuga jbg.... Imak hip hoperi žive na visokoj nozi, pijemo šampanjac ko vodu drugi smrde po lozi, hehehehhhehe
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|