Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija freestyleradioshow.com  
 Str: [1]
Ispis
Autor Tema: Hip Hop Kemp  (Posjeta: 179 )
Komi
Kingpin

« : Ožujak 08, 2010, 11:42:28 »

Hip Hop Kemp 2010. odvija se u razdoblju od 19. do 21. srpnja. Mjesto održavanja je festivalski park Hradec Kralove u Češkoj. Festival se održava od 2002. godine, a ugostio je mnoga vrhunska imena kao što su Method Man, Redman, The Roots, La Coka Nostra, M.O.P., Dilated Peoples i mnogi, mnogi drugi.

Ovogodišnji line-up je već dosta impresivan, ali uvjereni smo kako će nam festivalska ekipa prirediti još zanimljivih iznenađenja. No počet ćemo redom... Prva imena koja su potvrdila nastupe ove godine su Masta Ace i Edo G, dvojac koji je izdao album A&E i nedavno posjetio Zagreb. Kao jedno od iznenađenja festivala sigurno je kralj metalrapa Necro. Osim toga i ove godine stiže Exile, ovaj puta u društvu Fashawna. Ovo je, dakle, spoj nekih čestih gostiju HH Kempa i novih imena koja još nisu prisustvovala događaju.

Nedugo nakon svoje su dolaske potvrdili Large Professor (Queens) i legenda njemačke scene Samy Deluxe. Large Pro jedan je od najboljih producenata na mikrofonu, čovjek koji je postavio Nasa na noge uz lekcije o repanju i savjete. Samy Deluxe je po nekima drugo najveće ime njemačkog Hip Hopa ikad. Kontrafakt, najpoznatiji i najbogatiji slovački reperi, postali su tradicija na festivalu pa ćete ih i ove godine moći gledati na pozornici.

Nekoliko UK izvođača dodano je na listu. Roots Manuva odrastao je u južnom dijelu Londona. Hrvatskoj publici predstavio se u Splitu, sad je na redu ona u Češkoj, sigurno plus za one koji se odluče na put. Hip hop-grime Foreign Beggarsi na HH Kempu su odradili svoj program prije 5 godina, a kako piše na službenoj stranici Kempa, o njihovom nastupu još uvijek se priča. Obećano je da će bas linija za njihovog nastupa biti na najvišem nivou.

Sigurno najveće ime na festivalu trenutno je legendarni Boot Camp Clik! Dolaze u punom sastavu pa ćemo na bini vidjeti Heltah Skeltah (Rockness Monsta i Sean Price), Buckshota iz Black Moona, Smif-N-Wessun, znane i kao Cocoa Brovaz, te O.G.C. (Originoo Gunn Clappaz). Ovo je ono što definitivno ne treba propustiti i sigurno veliki dobitak za organizatore događaja! Također, iz Detroita stižu i Cold Steel tj. Phat Kat i Elzhi.

Uz sve navedene festivalu će prisustvovati nekoliko snaga domaće i susjedne slovačke scene, a ovako izgleda trenutni line-up:

Boot Camp Clik (Buckshot - Black Moon, Sean Price & Rockness Monsta - Heltah Skeltah, Tek & General Steele - Smif N Wessun, DJ Mr.Nash aka DJ Logic) /USA/
Roots Manuva /UK/
Masta Ace & EdO G /USA/
Freeway & Jake One /USA/
Sage Francis /USA/
Large Professor /USA/
Necro /USA/
Grime Allstars: P-Money (OG's), Ghetts aka Ghetto (The M.O.V.E.M.E.N.T.), Dot Rotten, Blacks (OG's), Black The Ripper, DJ's: Spyro (Rinse FM), Maximum (Boy Better Know), Logan Sama (Kiss FM), hosts: Envy, Tony Black /UK/
Samy Deluxe /D/
Sat l’artificier (Fonky Family) feat Le Turf & Prince Negaafellaga /Fr/
Foreign Beggars /UK/
Beat Torrent (DJ Pfel & DJ Atom - C2C) /FR/
Cold Steel - Phat Kat & Elzhi /USA/
PSH
Bekay /USA/
O.S.T.R. + LDZ Orkiestra /PL/
Sabac Red (Non Phixion) /USA/
Lord Lhus (Bloodline) /USA/
Snowgoons /D/
Kontrafakt /SK/
Indy & Wich + La4
Prago Union
H16 /SK/
PIO Squad
Fashawn & Exile /USA/
Woody Madera /UK/
Peťo Tázok & Karaoke Tundra /SK/
BPM
The Returners + Ghettosocks /PL, Can/
Marpo
IdeaFatte
Rap History Berlin featuring K-Boogie, Marc Hype, DJ Scientist, Sven & MC Trix /D/
Tafrob & DJ Maztah
Kaidžas & DJ Lucco /SK/
Antihelden (Dra-Q, Abroo & Snowgoons) /D/
Lyrik & DJ Spank /SK/
SEdláci /SK/
Jack Flash /UK/
Casper /D/

Uskoro informacije o cijenama ulaznica, prijevozu, smještaju i dodatnim sadržajima festivalskog parka.

http://www.hiphopkemp.cz/?language=en
« Zadnja izmjena: Ožujak 24, 2010, 20:11:35 Komi » Evidentirano

"Life's not a bitch, life is a beautiful woman. Your only call her a bitch because she won't let you get that pussy"
pis_
Kingpin

kae buraz?

« Odgovor #1 : Ožujak 08, 2010, 13:14:39 »

zvali su frika i mene al su pare bile premale
Evidentirano

vise ne dajem jeb, nikome nisam frend
i svatko ko oce moze odma pocet disat me
Wheel Smith
FRS Battle King
Kingpin

Kurviš i Pičkar

Profil WWW
« Odgovor #2 : Ožujak 08, 2010, 13:42:29 »

zvali su frika i mene al su pare bile premale

da ne bi imao ni za češko pivo

sramota
Evidentirano

Komi
Kingpin

« Odgovor #3 : Ožujak 08, 2010, 22:35:24 »

i jos

Grime Allstars: P-Money (OG's), Ghetts aka Ghetto (The M.O.V.E.M.E.N.T.), Dot Rotten, Blacks (OG's), Black The Ripper, DJ's: Spyro (Rinse FM), Maximum (Boy Better Know), Logan Sama (Kiss FM), hosts: Envy, Tony Black /UK/
Evidentirano

"Life's not a bitch, life is a beautiful woman. Your only call her a bitch because she won't let you get that pussy"
Komi
Kingpin

« Odgovor #4 : Ožujak 24, 2010, 20:12:34 »

Freeway & Jake One /USA/
Sage Francis /USA/
Evidentirano

zeko creative
Original Gangsta

Throw your W's UP!!!

mcflowlirik@hotmail.com
« Odgovor #5 : Ožujak 25, 2010, 17:28:16 »

ides?
Evidentirano

Who you slidin wit?
Wheel Smith
FRS Battle King
Kingpin

Kurviš i Pičkar

Profil WWW
« Odgovor #6 : Ožujak 25, 2010, 18:10:58 »

idemo ja i on ako sve bude ok
Evidentirano

Komi
Kingpin

« Odgovor #7 : Ožujak 25, 2010, 22:43:23 »

nadam se
Evidentirano

Jugo
Kingpin

Upoznaj Me

benzinac@hotmail.com
Profil WWW
« Odgovor #8 : Ožujak 31, 2010, 21:14:42 »

UUU zanimljiva postava,treba izmajmunisat nešto pa ić goreee..Necro će bit hebemusve  Grin
Evidentirano

Car Mrazomor
Kingpin

Car Mrazomor kolo vrti!

Profil Email
« Odgovor #9 : Travanj 08, 2010, 12:33:26 »

ja se zavjetovao krvlju da sam gore
Evidentirano

Mnoga dobra djela su takva, dok ne uđeš u čovjekov um i vidiš da cijela su varka...
Wheel Smith
FRS Battle King
Kingpin

Kurviš i Pičkar

Profil WWW
« Odgovor #10 : Travanj 08, 2010, 20:38:21 »

ja se zavjetovao krvlju da sam gore

ja sam gore sve kempove duhom , nadam se i fizički ove god Afro
Evidentirano

Komi
Kingpin

« Odgovor #11 : Travanj 09, 2010, 13:21:46 »

ja svake godine kad uhvatim vremena gledam uzivo ali na live streamu  Cheesy
Evidentirano

Str: [1]
Ispis
Skoči na: